/ 13 Mar

Goedkope stanleymessen bedrukken

Bij Joinz bedruk je de mooiste stanleymessen met logo

Het ideaale geschenk voor in de bouw. Een stanleymes met logo bedrukking. Dit is ons best verkochte product van al onze bouw relatiegeschenken.

De meeste mensen kennen dit maar al te goed: De plakband zit weer te stevig om de doos heen en er is geen schaar te bekennen. Ook is het onhandig om met een mes je pakket te openen. Helemaal niet verantwoord ook. Een stanleymes is daarentegen heeft een veiligheidsfunctie waarmee je het mes in- en uit- kan schuiven. Zo kan je hem weer veilig opbergen in je zak zonder dat jezelf kan bezeren. 

Stanleymes personaliseren

Bij Joinz personaliseren we de stanleymessen met je logo! Een handig & stoer geschenk voor je toffe collega’s. Want zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan werken met gepersonaliseerd gereedschap?
Een bedrukt stanleymes met logo is niet alleen een geschenk voor je collega’s, maar straalt ook professionaliteit en ervaring uit naar klanten. Super gaaf dus, maar hoe laat jij je stanleymessen bedrukken met jouw logo?

Stuur vandaag nog je logo en eventuele ontwerpideeën op naar onze designers, en ontvang binnen enkele uren een digitaal drukvoorbeeld. Geheel gratis en vrijblijvend! Nog aanmerkingen of wensen? Laat het ons gerust weten, wij beginnen pas met drukken als jij 100% tevreden bent!

Joinz maakt gebruik van verschillende bedrukkingstechnieken en kiest de beste techniek per product. Voor stanleymessen is die bedrukkingstechniek de ‘tampondruk’. De tampondruk is een grote siliconen stempel (de tampon) die jouw logo zeer nauwkeurig op kleine oppervlakken kan drukken. Je kan bij deze bedrukkingstechniek kiezen voor een bedrukking van 1-4 kleuren. Over het algemeen geldt: Hoe minder kleuren je nodig hebt voor jouw bedrukte stanleymessen, des te goedkoper je uit komt.

Jouw stanleymessen een chique uitstraling geven? Laat je metalen hobbymesjes dan met jouw logo graveren! De lasergravure geeft producten een luxe look en wordt dan ook niet voor niets voor relatiegeschenken gebruikt.

De aller goedkoopste stanleymessen leverancier van Nederland

Een voordelig en toch persoonlijk weggevertje voor je collega’s bestellen? Dan zit je goed bij Joinz! Wij zijn zeer budgetgericht. Zo is bijvoorbeeld het Jumbo hobbymes al te bedrukken vanaf €0,48 per stuk. Dit stanleymes is bovendien verkrijgbaar in vijf vrolijke kleuren. Een goedkope en toch super handige gadget!

 

Copyright © 2024 Alle rechten voorbehouden | Bouwmantimmerwerken.nl